Neem uw Camera, USB-stick of andere beelddrager mee en laat uw foto’s direct printen.

Beseft u zich wel hoeveel foto’s er wel niet op uw telefoon, tablet of computer staan opgeslagen? Zou het niet leuk zijn als u een aantal van deze momenten makkelijk zou kunnen laten afdrukken op mooi foto papier.

Ringfoto Drent biedt de mogelijkheid aan om op een eenvoudige manier foto’s af te drukken op diverse maten zoals 10x15cm, 13x18cm, 15x20cm en zelfs 20x30cm. Het is mogelijk om zelfstandig uw mooiste momenten in prachtige foto’s te laten veranderen. En als u het niet ziet zitten om dit zelfstandig te doen staan wij natuurlijk altijd voor u klaar om te assisteren.

Afdrukken vanaf uw smartphone?

Vanaf heden is het ook mogelijk om direct vanaf uw telefoon of tablet foto’s te laten printen. Dit is te doen via een kabel of via de Kodak Moments app. Het grote voordeel hiervan is dat deze app. veel sneller en gebruiksvriendelijker werkt dan Bluetooth. Het is bijvoorbeeld mogelijk om thuis al een selectie van uw foto’s te maken die u wilt printen. Het is leuk, makkelijk en betrouwbaar. Download de app. via de Appstore of Playstore en maak van uw digitale foto’s direct afdrukken.